Hurktoilet

Frankrijk: geen land waar zo veel Nederlanders hun vakantie doorbrengen.

 

Geen wonder. Het land rond de Eiffeltoren biedt alles. Van de wereldstad Parijs, de kliffen van Bretagne en de uitgestrekte oceaankusten van Les Landes tot de Gorges van de Ardeche en de imposante bergtoppen van Alpen (Mont-Blanc !) en Pyreneeën. Maar vermoedelijk is er ook geen land waar Nederlanders zo mopperen, al was het maar vanwege de taal.

Die onvrede komt zeker tot uiting op dat plekje dat wij allen (net als de Fransen) regelmatig bezoeken: Het Gemak. Daarvoor hebben de Fransen Het Hurktoilet, door veel Nederlanders eerder als ongemak dan als gemak beschouwd. Vandaar de naam van deze site, die nuttige en leuke tips wil geven om uw vakantie in Frankrijk wat te veraangenamen.

Het Hurktoilet, de leuke vakantiegids voor Frankrijk, beziet het land met een knipoog. Of het nu gaat om de gewoonten op de Franse snelweg, de soorten stokbrood bij de Franse bakker, het gebruik van het hurktoilet of de leuke plekjes in de toeristische gebieden van Frankrijk, het staat op deze site.

De inhoud van deze site komt grotendeels voort uit ervaring als vakantieganger in Frankrijk. In de rubriek Forum kan iedereen ervaringen uitwisselen. Reageren kan uiteraard ook op de berichten in het weblog, waar toeristische tips afgewisseld worden met nieuws en nieuwtjes uit Frankrijk.
Aanvullingen, tips, links, kritiek en correcties zijn welkom.

Klik hier om naar deze site te gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s