Aardvark: print slechts gedeelte van webpagina

Aardvarken:

Het aardvarken (Orycteropus afer) is een zoogdier dat voorkomt in vrijwel geheel Afrika ten zuiden van de Sahara. Ondanks de naam en vage gelijkenis is het aardvarken geen familie van het varken, maar nauwer verwant aan dieren als de olifanten, zeekoeien en klipdassen. Het is de enige overlevende vertegenwoordiger van de orde der buistandigen (Tubulidentata).

Het aardvarken is makkelijk te herkennen aan zijn grote oren, korte poten en varkenssnuit. Zijn voedsel bestaat voornamelijk uit termieten en mieren. Het aardvarken heeft een weinig behaarde huid. [Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aardvarken]

Heeft u dat ook wel eens? U wilt een pagina printen op het internet en vervolgens wordt er van alles afgedrukt, wat u helemaal niet afgedrukt wilt hebben. Denk ook aan mails, waarbij allerlei gegevens worden afdrukt die u helemaal niet nodig heeft. Gelukkig is er een handige Firefox add-on die dat probleem voor u uit handen neemt: Aardvark. Ondanks het feit dat deze add-on mischien een beetje een aparte naam heeft kan hij u heel wat werk uit handen nemen, door alles weg te zuigen wat u niet wilt afdrukken. Bekijk de onderstaande instructievideo om te zien hoe u Aardvark installeert en hoe u hem vervolgens gebruikt.

[blip.tv http://blip.tv/play/AYGk5kIC%5D

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s