Handboek Communities nu ook als gratis PDF verkrijgbaar

Het Handboek Communities is nu ook als gratis pdf verschenen. Het boek van Erwin Blom over de kracht van sociale netwerken is nu ook digitaal verkrijgbaar. Blom (The Crowds, ex-VPRO) beschrijft in zijn boek uit eigen ervaring en aan de hand van best practices wat valkuilen en succesfactoren zijn bij de inzet van social media. In Handboek Communities onder meer aandacht voor social media voorbeelden als iPhoneClub, Marketingfacts, Ambtenaar 2.0, Sara Lee en Seats2Meet.

Het proces rondom Handboek Communities is ook een zoektocht naar nieuwe verdienmodellen rondom uitgeven. De pdf is in dit geval gratis, maar wordt gefinancierd met advertenties. Blom is er van overtuigd dat een gratis pdf niet ten koste gaat van de papieren versie, maar dat door de grotere verspreiding meer mensen met de inhoud in aanraking komen wat uiteindelijk tot meer verkoop kan leiden. Of dat zo is, kan vanaf vandaag gaan blijken.

Download de pdf nu gratis: http://bit.ly/1J0aUM (Directe PDF link!)

Let op: Het downloaden levert in sommige browsers problemen op. Ga in dat geval op de link staan, rechtermuis en dan Koppeling opslaan als.

[Bron: http://lifehacking.nl/algemeen/handboek-communities-nu-ook-als-gratis-pdf-verkrijgbaar/ ]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s