3 handige Firefox add-ons voor kleine schermen

Ze worden steeds populairder: de netbooks. De mini-computers die u overal mee naar toe kunt nemen. Hoewel de mobiliteit van deze netbooks een groot voordeel is, kleven er ook nadelen aan en dat is de schermgrootte. Het is niet altijd even handig navigeren op het web op zo’n klein schermpje, maar Firefox zou Firefox niet zijn als het daar geen oplossing voor heeft gevonden. De volgende 3 Firefox add-ons kunnen u behulpzaam zijn:

1) Omnibar: het mooie van Google Chrome is dat u in de adresbalk direct kunt zoeken, zonder eerst naar het zoekvenster te moeten gaan. De Omnibar add-on zorg ervoor dat de adresbalk en het zoekvenster worden samengevoegd, zodat u het zelfde effect bereikt.

2) Hide Menubar: deze add-on zorgt ervoor dat de menu-balk automatisch verborgen wordt. Door op de ALT-knop te drukken komt de menu-balk weer tevoorschijn.

3) Bookmark Autohider: het is handig om snel bij uw bookmarks te kunnen komen via Bladwijzer werkbalk. Op een netbook is het echter niet handig als deze balk in zicht is als u hem niet nodig heeft. De Bookmark Autohider doet precies wat hij zegt: de bookmarks verbergen wanneer u ze niet nodig heeft. Wanneer u met uw muis over één van de werkbalken beweegt komt de balk te voorschijn.

Vraag: welke add-on gebruikt u om de beperkte schermruimte van uw netbook optimaal te gebruiken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s