Franse WK song: Allez La France

Dankzij een tweet van Franciso van Jole (@2525)  ben ik bij deze parodie uitgekomen. In Frankrijk is een remake gemaakt van Stromae’s Alors On Dance. ‘Allez La France’ is door La Fille Du Voisin (het buurmeisje) uitgebracht ter aanmoediging van het Franse elftal op het WK. In de videoclip wordt de spot gedreven met bondscoach Domenech die het boek ‘Voetbal voor Dummies’ in zijn handen vasthoudt. Daarnaast is er ook plek gemaakt voor de originele maker Stromae. De Alors On Danse rapper/zanger speelt een ‘kleine’ rol video. Wat hij precies doet zie je in minuut 1.01.

Net als op ieder WK worden er speciale tracks gemaakt om landen aan te moedigen. In de Franse track van La Fille Du Voisin haalt ze flink uit naar Platini en Zahia Dehar, de prostituée die voetballer Frank Ribery en Evra in de problemen bracht. Ook betreurt de zangeres de afwezigheid van Zinedine Zidane.

Les paroles heb ik nog nergens kunnen vinden, dus ben ik maar even zelf aan de slag gegaan. Wanneer u foutjes aantreft in de transcriptie, wilt u me die dan melden.
Allez La France – Paroles

[Bron: http://funx.nl ]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s