De Woordtrainer iPhone Apps van D’accord!

Ideaal voor uw leerlingen: de Woordtrainer apps van D’accord!

Sinds afgelopen week hebben uw leerlingen via de App Store van Apple gratis toegang tot verschillende woordtrainers van D’accord!. Het uitbrengen van deze Woordtrainers is een vervolg op de enthousiaste feedback van leerlingen en docenten op de Woordtrainer apps die Malmberg vorig jaar uitbracht voor het vak Engels.

Er zijn woordtrainers voor de eindexamenjaren 4 gt, 5 havo en 5/6 vwo. De Woordtrainers zijn niet alleen voor gebruikers van D’accord! nuttig, maar voor iedere leerling die voor het eindexamen Frans staat.

In de Woordtrainer apps staan alle woorden die leerlingen moeten kennen voor hun eindexamen. Leerlingen hoeven niet door te klikken naar een website voor extra materiaal. Leerlingen kunnen oefenen met de betekenis of schrijfwijze van woorden. Daarnaast kan de leerling de uitspraken van alle woorden beluisteren en krijgt hij feedback op zijn antwoorden. De Woordtrainer apps sluiten zo perfect aan bij de moderne leersituaties van leerlingen die overal en altijd – thuis, op school of onderweg – bij de lesstof moeten kunnen. Steeds meer leerlingen hebben de beschikking over een iPod, iPad of iPhone waarop ze de Woordtrainers kunnen raadplegen.

Wilt u uw leerlingen wijzen op de Woordtrainer apps van D’accord!? Verwijs ze naar de App Store van Apple of stuur het volgende bericht aan ze door:

Download nu als app voor je iPod, iPad of iPhone: de woordtrainer van D’accord! 

Als je je woordkennis nog wat wil bijspijkeren voor het eindexamen Frans, dan is er goed nieuws voor je: vanaf nu kun je de Woordtrainer voor D’accord! gratis downloaden op je iPhone, iPad of iPod. Ga naar de App Store en oefen betekenis, spelling en uitspraak van alle woorden die je moet kennen voor je eindexamen. Er zijn aparte woordtrainers voor vmbo 4 gt, 5 havo en 5/6 vwo.

Natuurlijk kunt u in de App Store de Woordtrainer apps ook zelf downloaden. We horen dan graag wat u vindt van de Woordtrainer apps van Malmberg Bent u tevreden over de leer- en oefenmogelijkheden die de applicatie biedt? Wat vindt u van deze nieuwe ontwikkeling? Welke tips en adviezen heeft u voor ons? Laat het ons weten via mail.

Ik heb de app voor havo 5 goed bekeken en het ziet er mooi uit. Werkt ook op iPod Touch overigens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s