Workshopleiders gezocht !!!

Op vrijdag 31 januari 2014 organiseert de sectie nascholing talen van het ICLON voor de 14e keer een Good Practice Day Talen in Leiden. Deze studiedag is bedoeld voor docenten Nederlands en Moderne Vreemde Talen die lesgeven in de Tweede Fase.

De workshops zullen voornamelijk worden verzorgd door docenten uit het voortgezet onderwijs en hebben een zeer praktisch karakter. In de workshops wordt gewerkt met door docenten zelf ontwikkeld materiaal en geslaagde voorbeelden uit de praktijk.

Wij zouden je willen vragen of je bereid bent om op vrijdag 31 januari 2014 een workshop te verzorgen voor docenten Frans  ? Enkele praktische gegevens. De Good Practice Day Talen vindt plaats van 09.00 tot 16.15 uur in het Pieter de la Courtgebouw in Leiden, Wassenaarseweg 52. Dit gebouw bevindt zich vlak achter het NS station Leiden. Voor je bijdrage willen we een vergoeding van 150 euro betalen (excl. lunch en reiskosten).

Zou je mij voor 20 september as. willen berichten of je aan deze uitnodiging gehoor wilt geven? Mocht je meer informatie over de opzet van onze GPD 14 willen weten, aarzel niet om mij te bellen of te mailen.

Ik hoop snel iets van je te horen.

Vriendelijke groet,

Wibo van der Es

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s